Programma

Rotaryclub Delft-Vrijhof komt iedere dinsdag bijeen in Restaurant De Schaapskooi Korftlaan 3, 2616 LJ Delft 015 213 4495. (kaart)
Vanaf 12:00 uur is de ontvangst. Om 12:30 uur wordt de lunch geserveerd. Na de lunch, om circa 13:00 uur is er kort tijd voor mededelingen die van belang zijn voor de club. Daarna is de vloer vrij voor onze spreker.

De programmacommissie heeft zich ten doel gesteld om het thema ‘Mogelijkheden en Grenzen in Beroep, Bedrijf en Maatschappij‘ nader te onderzoeken. Dat kan door het uitnodigen van gastsprekers, maar ook door eigen leden de gelegenheid te geven hun kennis en kunde op dit brede vlak te delen.

RC DELFT-VRIJHOF PROGRAMMA

25-sep-18 avond Frankfurter Buchmesse Aad van Tongeren
02-okt-18 lunch Clubzaken
09-okt-18 lunch Moderne slavernij Kristian Haverkamp