Delft Vrijhof slimste club uit de regio

Eindstand IQ quizRC Delft Vrijhof is de slimste serviceclub uit de regio. Dat mogen we rustig concluderen na de laatste Interservice IQ-quiz, die in februari werd gehouden. Van de 27 deelnemende teams eindigde onze club als hoogste. In de eindstand werden wij weliswaar tweede, maar het team dat boven ons stond in de eindstand, was een docententeam van de middelbare school waar de IQ-quiz plaatsvond. Het docententeam deed eigenlijk ‘hors concours’ mee, maar mocht toch met de eer gaan strijken. Ons team bestond uit: Geke Blok (en partner Jan), Josée Claassen (en partner Frank), Ed Drok, Do van Eys, Nico Jouwe, Wim van de Pol, Tuky Santillian (en partner Wim) en Dick Rehorst. De opbrengst van het evenement (ruim 8.000 euro) ging naar de stichting Make A Wish.

Lees hier de volledige lijst met vragen en antwoorden (download als pdf).