Lid worden

Heb je interesse om lid te worden van Rotaryclub Delft Vrijhof? Neem contact op met ons via de contactpagina. Wij zoeken mensen die in hun beroep iets uitstralen. Die nu al tijd en aandacht besteden aan wat Rotary bezighoudt: ethische aspecten van hun beroepsuitoefening en dienstbaarheid aan de samenleving.

De procedure

• Als je mogelijk lid wilt worden van onze club, kun je een mail sturen naar de secretaris (via de contactpagina op deze site). Die zorgt dat een van de leden een afspraak met je maakt om eens te praten.
  • Indien jullie samen tot de conclusie komen dat jij en de club waarschijnlijk bij elkaar passen, maakt je contactpersoon een kort voorstel (zie onder).
  • De secretaris stuurt dit voorstel rond naar de leden om te vragen of er eventueel bezwaar is.
  • Dit wordt binnen 1 a 2 weken teruggekoppeld.
  • Hierna volgen 3 kennismakingsbezoeken aan de club die in principe binnen 6 weken moeten plaatsvinden.
  • In die tijd wordt ook een wat langer gesprek georganiseerd met de voorzitter, secretaris en eventueel nog een lid. Hierin wordt concrete informatie uitgewisseld.
  • De kandidaat zet wat informatie over zichzelf op papier. De secretaris stuurt dit rond.
  • Installatie.

Wij zoeken mensen:

• die in hun beroep iets uitstralen. Die nu al tijd en aandacht besteden aan wat Rotary bezighoudt: ethische aspecten van hun beroepsuitoefening, dienstbaarheid aan de samenleving.
  • die een beroep hebben dat onze club diverser maakt. Op het ogenblik hebben wij te weinig leden met een eigen bedrijf en te weinig mensen met een managementfunctie in het bedrijfsleven.
  • die altijd wat nieuws te vertellen hebben, die ons zullen inspireren.
  • die passen bij het onderling vertrouwen dat wij in onze club hebben.
  • die in Delft wonen of werken
  • die in staat en bereid zijn hun agenda zo in te richten dat ze veel aanwezig kunnen zijn bij de clublunches en andere activiteiten.
  • die zich in de leeftijdsgroep 40-55 bevinden.